MyAudio Tablet Series9 916DCC

MyAudio Tablet Series9 916DCC

Az utolérhetetlenGyorsulj maximumra 

Duplázz és négyszerezz
audio,filmnézés,e-book, képnézés, naptár, érintő kijelző, G-Sensor, 8GB, Micro SD-vel bővíthető, 720p , cserélhető hátterek, Magyar menu, számológép, óra, beépített memória, TV kimenet, USB 2.0, Saját energiaforrás

Miért van szükséged a MyAudio Tablet S9-re?IPS kijelző:
A weboldalak és elektronikus könyveid szövegei még valóságosabban jelennek meg és tökéletesen olvashatóak. A filmek és képek szinte megelevenednek az eredeti színeket visszaadó tű éles IPS kapacitív multitouch kijelzőn.
4:3-as képarány:


A 916DCC a már közkedveltnek mondható 9,7”-os 4:3-as képarányú kijelzővel rendelkezik, mely 1024x768-as felbontásra képes. Ez a kijelző fektetve is magasabb látóteret biztosít a weboldalak böngészése közben. 

Kétmagos processzor:

Tapasztald meg mire képes. A legújabb 9-es tablet ereje a  2x1600MHz-es processzorban és a 4 magos GPU-ban rejlik. A Rockchip RK3066-os chipsettel nem kell határokat szabnod magadnak, bármire képes leszel.   
 
 
4 magos GPU:
Szeretnél részt venni egy autós üldözésben vagy inkább akció játékot játszanál? Töltsd le a legújabb játékokat a 916DCC-re a Play áruházból és élvezd a gép gyorsaságát és a szép grafikát akár G-szenzor vezérléssel is.
8000mAh akkumulátor:
Akár 8-10 órán keresztül is használhatod a tabletet megállás nélkül, legyen az egy hosszú utazás vagy egy családi mozi délután. Az energiatakarékos funkciókat kihasználva pedig, standby üzem módban napokig képes talpon maradni.
30GB ingyen:
Ez a tárhely egy központi szerveren található és azzal osztod meg akivel akarod, csakis Te vagy a barátaid férnek hozzá, a tartalom jelszóval is levédhető. Ezt a tárhelyet más eszközről is elérheted, legyen az a telefonod vagy akár az asztali PC-d.
MyAudio Tablet Series9 916DCC
Network TV:

A tableteden találsz egy alkalmazást, mellyel korlátlanul nézheted a TV adásokat. Összesen 2000, köztük hazai és nemzetközi csatorna vételére alkalmas. Így, távol a TV készülékedtől sem kell lemaradnod az Olimpia közvetítéseiről.
 

HDMI, Full HD:
Az erős hardver akár Full HD minőségű MKV videó fájlok lejátszására is képes. Ahhoz hogy ezeket az adottságokat még jobban kihasználd tableted HDMI kábellel csatlakoztathatod a nagyképernyős készülékekhez.  
 
Bluetooth, wifi:
Használd Bluetooth külső eszközeidet tableteden. Legyen az billentyűzet, hangfal vagy akár a kedvenc fejhallgatód. Csatlakoztasd egyszerűen telefonkészülékedet vagy bármilyen vezeték nélküli adathordozódat.
 
A 1016DCC-hez hasonlóan a legújabb 9,7-es Myaudio tabletet is a brutális gyorsaságú RK3066-os 2 magos CPU-val és 4 magos GPU-val rendelkező chipset-tel vásárolhatod meg. Ugyanazt a gyorsaságot kapod, viszont a közkedvelt 4:3-mas képarányú IPS kijelzőn, mely 1024x768-as felbontáson jeleníti meg az általad használd programokat és weboldalakat.