MyAudio Tablet Series7 708R

MyAudio Tablet Series7 708R

Szuper teljesítményINGYEN 30GB Cloud tárhellyel

29.990-es ajánlott fogyasztói áron!

audio,filmnézés,e-book, képnézés, naptár, érintő kijelző, G-Sensor, 8GB, Micro SD-vel bővíthető, 720p , cserélhető hátterek, Magyar menu, számológép, óra, beépített memória, TV kimenet, USB 2.0, Saját energiaforrás

Miért van szükséged a MyAudio Tablet S7-re?Ne várj rá:
A MyAudio Series 708R-ben a Rockchip Rk29 chipset található és 512MB rendszermemóriával van ellátva. Így az Android operációs rendszer és a saját alkalmazásaid is megfelelő, sebességgel futnak rajta. 
 
Android 4.0:
Nem kell várnod a legújabb frissítésre. A vásárlás után máris a legújabb operációs rendszerrel az Android 4.0.4-es verzióval használhatod készüléked! Ráadásul a rendszered még gyorsabb és stabilabb.
 
Tárhely lehetőségek:
8GB beépített memória áll rendelkezésedre melyen tárolhatod az adataidat. Ezen kívül bővítheted még MicroSD kártyával, amit bármikor cserélgethetsz. Ha ez sem lenne elég, hozzájutsz 30GB Cloud tárhelyhez is.

 
30GB ingyen Cloud:
Igen, 30GB INGYEN! Ez a tárhely egy központi szerveren található és csakis Te vagy a barátaid férnek hozzá, mert jelszóval védett. Ezt a tárhelyet más eszközről is elérheted, legyen az a telefonod, notebookod vagy akár az asztali PC-d.
 
Network TV:
A tableteden találsz egy alkalmazást, mellyel korlátlanul nézheted a TV adásokat. Összesen 2000, köztük hazai és nemzetközi csatorna vételére alkalmas. Így, távol a TV készülékedtől sem kell lemaradnod az Olimpia közvetítéseiről.
 
Szuper ár:

Ugyanazzal a gyorsasággal, mérettel, tárhellyel és memóriával rendelkezik mint a 7”-os társa. Mégis kedvezőbb áron juthatsz hozzá, akár 29.990Ft-os ajánlott fogyasztói áron. Ezért kevesebb kiadással lehet ott egyre több és több háztartásban ez a modern készülék. 
 

MyAudio Tablet Series7 708R
Kapacitív multitouch:

A kijelző az ujjaid érintését érzékeli, így az eszköz kezelése kényelmes, gyors, hatékony és pontos. Ha az alkalmazás igényli, akár egyszerre több ujjaddal is vezérelheted. Így még jobban kihasználhatod a tabletedet.
 Google Play:


Megújult a Google áruháza. Még több ingyenes és megvásárolható alkalmazáshoz juthatsz hozzá úgy, hogy különböző tulajdonságok szerint csoportosítva válogathatsz, vagy egyszerűen rá is kereshetsz a megfelelőre.

.
 
Wifi kapcsolat:

Wifi kapcsolaton keresztül kihasználhatod a tableted internetes adottságait. Szörfözhetsz az interneten, válaszolhatsz leveleidre és az alkalmazásokkal gyorsabban böngészheted a faceboookot és a youtube-t is. 
A MyAudio 708R-el elértük ugyanazt a teljesítményt és gyorsaságot, mint a társainál, mégis kedvezőbb áron juthat el a webshopokba és az áruházak polcaira. Továbbá olyan szolgáltatásokat nyújtunk hozzá INGYEN mint például a 30GB Cloud és a TV alkalmazás. 2 évig díjmentesen tárolhatod adataid, biztonságban, az informatika egyik legmodernebb megoldásával. Nem kell többet USB pendrive-ot hordoznod, anélkül is eléred állományaid. Barátaidnak csak egyszerűen meg kell osztanod a kívánt fájlt, könyvtárat és máris elérhetővé válik számukra! A TV alkalmazás segítségével pedig egyszerűen bárhol és bármikor válogathatsz 2000, hazai és nemzetközi csatorna közül. Köztük a Magyar 1 csatornával melyen hamarosan nézheted az Olimpia közvetítését is.