MyAudio Tablet Series10 1016DCC

MyAudio Tablet Series10 1016DCC

Nincs időd gondolkodniIPS 10"-os Wide kijelzővel

Kétmagos CPU és 4 magos GPU-valaudio,filmnézés,e-book, képnézés, naptár, érintő kijelző, G-Sensor, 8GB, Micro SD-vel bővíthető, 720p , cserélhető hátterek, Magyar menu, számológép, óra, beépített memória, TV kimenet, USB 2.0, Saját energiaforrás

Miért van szükséged a MyAudio Tablet S10-re?IPS kijelző:
Az IPS technológiának köszönhetően tökéletes élményben lehet részed. A készülék képe valósághűen adja vissza a színeket, képeid megelevenednek, a szövegeket és egyéb tartalmakat pedig minden betekintési szögből kényelmesen olvashatod. 
 
1280x768-as felbontás

A 10”-os wide kapacitív multitouch érintő kijelző 1280x768pixel felbontásra képes, így még több információt jeleníthetsz meg egyidőben a kijelzőn. A weboldalakból még többet nézhetsz egyszerre és a filmnézés is élvezetesebb.

Kétmagos processzor:

Óriási gyorsaság és pörgés. A Series10 1016DCC ereje a  2x1600MHz-es processzor és 4 magos GPU-ban rejlik. A Rockchip RK3066-os chipset gyorsaságának köszönhetően nem lesz időd gondolkodni, csak elképzeled és máris megtörténik. 

 
Játék és Mozi:
Töltsd le a legújabb játékokat a Play áruházból és vezéreld őket érintő kijelzőn és G-szenzoron. Legyen az autóverseny vagy akció, a tökéletes képminőség garantált. Az erős hardvernek köszönhetően filmjeid már Full HD minőségben is nézheted. 
16GB tárhely:
A belső beépített memória, amin a filmeket, zenéket, játékokat és programjaidat tárolhatod, 16GB. Ezt a tárhelyet kedved szerint bővítheted egy MicroSD kártya segítségével, de előtte használd ki az ingyenes 30GB MyCloudot.
30GB ingyen tárhely:
Igen, 30GB INGYEN! Ez a tárhely egy központi szerveren található és azzal osztod meg akivel akarod, csakis Te vagy a barátaid férnek hozzá, a tartalom jelszóval is levédhető. Ezt a tárhelyet más eszközről is elérheted, legyen az a telefonod, notebookod vagy akár az asztali PC-d. 
MyAudio Tablet Series10 1016DCC
Network TV:

A tableteden találsz egy alkalmazást, mellyel korlátlanul nézheted a TV adásokat. Összesen 2000, köztük hazai és nemzetközi csatorna vételére alkalmas. Így, távol a TV készülékedtől sem kell lemaradnod az Olimpia közvetítéseiről.
 

Android:
Készülékünkön a megszokott Android operációs rendszer még gyorsabb és stabilabb változata a 4.0.4 található. A szuper gyors hardvernek és a Android legújabb változatának köszönhetően programjaid még gördülékenyebben futnak rajta.
 
 
Bluetooth:
Használd Bluetooth külső eszközeidet tableteden. Legyen az billentyűzet, hangfal vagy akár a kedvenc fejhallgatód. Csatlakoztasd egyszerűen telefonkészülékedet vagy bármilyen vezeték nélküli adathordozódat.


 
Ha egy gyors gépet szeretnél, mely szinte a gondolatod sebességével képes teljesíteni kívánságaidat, akkor ne habozz, erre a gépre van szükséged. A nagy teljesítményű 2 magos CPU-n és a 4 magos GPU-n kívül 1GB rendszermemória gondoskodik arról, hogy a programok, játékok és akár a FullHD felbontású MKV fájlok is tökéletesen fussanak tableteden. Ahhoz pedig hogy ezeket az adottságokat maximálisan élvezd az 1280x768-as felbontású 10”-os IPS kijelző gondoskodik.