Bejelentkezés

E-mail cím
Jelszó

Amennyiben már regisztrált felhasználó vagy, MyID-d és jelszavad megadásával itt tudsz bejelentkezni. Amennyiben még nincs MyID-d, akkor alább, a MyID létrehozás címszó alatt tudod létrehozni.

MyID létrehozás

Itt hozhatod létre My ID azonosítódat, amivel később bejelentkezhetsz. Ehhez csak néhány adatodra van szükség, és a készülékedhez mellékelt garancia jegy sorszámára. A regisztráció elküldése után az általad megadott e-mail címre küldünk egy visszaigazolást, amiben egy linkre kattintva aktiválhatod a regisztrációdat.

E-mail
Jelszó
Jelszó még egyszer
Családnév
Keresztnév
Születésnap
Ország
Irányítószám
Város
Utca, házszám, emelet
Telefonszám
Feliratkozás hírlevélre

Mi az a MyID?

A MyID a saját azonosításodra szolgál azért, hogy elérhess olyan tartalmakat az oldalunkon, amit csak regisztrált felhasználóinknak nyújtunk. Csak a MyAudio és MyPC tulajdonosok számára teszünk lehetővé ingyenesen letölthető tartalmakat, amivel szeretnénk megköszönni, hogy a mi termékünket választottad. Letölthetsz zenéket, videókat, fotókat, és játékokat is készülékedre, és amennyiben szeretnél információt kapni legújabb termékeinkről, szolgáltatásainkról, híreinkről iratkozz fel hírlevelünkre is! Ezzel az azonosítóval tudod igénybe venni MyHelp szolgáltatásunkat is, valamint letölteni a készülékedhez való használati utasítást, és firmwareket.