Egy nagyon praktikus MP3 lejátszó a MyAudio Mix, melyet maguk az előadók tesznek egyedivé.

Mi is ez a MyAudio Mix MP3 lejátszó?

 

Egy nagyon praktikus MP3 lejátszó, melyet maguk az előadók tesznek egyedivé. Egy olyan válogatást tartalmaz, melyet sehol máshol nem találhatsz meg. A lejátszón exkluzív duetteket is hallgathatsz. Kíváncsi vagy, hogy milyen zeneszámmal kápráztat el a sokoldalú SP, kivel énekel duettet Fluor Tomi vagy Puskás Peti? Szeretnéd megtudni, hogy a Childen of Distance mivel rukkol elő? Ráhangolódnál egy jó bulira Brash Bence és Gáspár Laci dalával, vagy a gyönyörű Lola slágerét hallgatnád? Nem kell mást tenned, szerezd meg magadnak a MyAudio Mix MP3 lejátszót, és máris magaddal viheted kedvenc előadóid legújabb slágereit.

Kis mérete ellenére könnyen kezelhető a MyAudio Mix MP3 lejátszó, köszönhetően a hangsúlyos választó gombjának, mellyel sok funkciót kezelhetsz, és a kijelzőnek, melyen megjelennek a zeneszámok


Nem csak a tartalommal hódít!

A fekete fehér kivitel és a legömbölyített kézhez álló forma hívja fel először a figyelmed. Majd a méretén lepődsz meg. Kis mérete ellenére könnyen kezelhető, köszönhetően a hangsúlyos választó gombjának, mellyel sok funkciót kezelhetsz, és a kijelzőnek, melyen megjelennek a zeneszámok. A képernyő segítségével egyszerűbben tallózhatsz zeneszámaid között is. Beépített diktafonjával gyorsan rögzítheted barátaid vicces történeteit, melyeket később, társaságban visszajátszva megalapozzák a bulit. A MyAudio Mix MP3 lejátszó beépített memóriakártyával rendelkezik, így azonnal feltöltheted kedvenc zeneszámaid. Ha ez mégsem lenne elég, egy nagyobb teljesítményűre cserélheted, micro sd kártyával akár 8GB-ig bővítheted. A készüléket praktikus csíptetővel láttuk el, így könnyedén rögzítheted kabátodra, pólódra.

Mindent összevéve nem kell sokat gondolkoznod, ha egy nagyszerű MP3 lejátszót szeretnél magadnak, hiszen a MyAudio Mix MP3 lejátszó külső és a belső tartalma egyaránt lenyűgöző.

Merülj bele a szórakozásba!

Mindent összevéve nem kell sokat gondolkoznod, ha egy nagyszerű MP3 lejátszót szeretnél magadnak, hiszen a külső és a belső tartalom egyaránt lenyűgöző. De ha ezek ellenére mégsem tudnál dönteni és mindez nem volna elég, még mindig tudunk neked meglepetéssel szolgálni.

A MyAudio Mix MP3 lejátszóval együtt Tied lehet egy „Indokolatlan Pingvin” plüssfigura, melyet a dobozba csomagoltunk. Ezt a figurát már jól ismerheted, hiszen Pingvin szerepel Fluor Tomi legnézettebb klipjeiben. Érdekességképpen pedig egy duettet is énekel Tomival, melyet szintén meghallgathatsz a többi remekbe szabott slágerrel együtt.